Hozzávalók:
- Fejes fehér káposzta. (200 gramm)
- Vöröshagyma. (20 gramm)
- Sárgarépa. (50 gramm)
- Extra szűz olíva olaj. (10 ml)
- Borecet, vagy sima ecet. (1 teáskanálnyi)
- Norbi Update 1 majonéz. (50 gramm)
- Norbi Update 1 mustár. (2 gramm)
- Zsírszegény tejföl. (60 gramm)
Elkészítése:
A káposztát és sárgarépát mossuk meg, a répát pucoljuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le őket. A vöröshagymát is pucoljuk meg, ezt kis lyukú reszelőn reszeljük hozzzá. Öntsük rá a folyékony alapanyagokat és alaposan keverjük össze. Hűtőben negyed órát pihentessük, hogy az ízek összeérjenek kicsit.
A képen látható módon tálaltam, sózott, borsozott, sült csirkemellfilével, baconnel. (A bacon szírjában sütöttem ki a húst és a bacont együtt. Nem tettem hozzá plusz zsiradékot! A megadott mennyiség 2 adagot jelent.)